Top
Photo Danne Eriksson

Moskva • Ryssland
Det är en galen värld. Jag besökte nyss den amerikanska restaurangkedjan T.G.I. Friday’s i Moskva. Vem kunde tro det, att jag skulle hitta den där? Inte helt osökt frågar jag mig själv vad det betyder att vara svensk, egentligen. Bortsett från Volvo och Mc Donalds så har vi inte så många kända svenska varumärken sedan GB blev sålt. Och utan våra svenska företag, hur definierar vi vår nationalkaraktär? Spelar nationen längre någon roll och vems karaktär pratar vi egentligen om i ett multikulturellt samhälle? Skit också att dom sålde GB. ;-)

Moscow • Russia
What do you know. T.G.I. Friday’s in Moscow! Or is it?
The world is a crazy place. ;-)

Moscú • Rusia
T.G.I. Friday’s. Je, je, je, Been there done that. 8 Calle, 26-55 Zona 11, Interior Parque Comercial Las Majadas, Guatemala City, GUATEMALA. ;-)

//danne