Top
Photo Danne Eriksson

Utanför Dushanbe • Tajikistan
Alla resor har sitt slut så även denna. Centralasien och Tajikistan finns nu inte bara på kartan utan har fått en plats i mitt hjärta. Jag kommer minnas Tajikistan som landet med den magiska fullmånen och det fantastiska folket som, trots alla svårigheter, visade prov på en sällan skådad gästvänlighet, glädje och värme. Tack Tajikistan.

Outside Dushanbe • Tadzjikistan
All travels have their endings as well as this one. Central Asia and Tadzjikistan are now not only a spot on the map but also a place in my heart. I will always remember Tadzijkistan as the beautiful country with the magic full moon and the amazing hospitality and generosity the people showed us. There is a lesson to be learned here for the western countries. Thank you Tadzjikistan.

Afuera Dushanbe • Tadzjikistan
Cada viaje tiene su fin cabal como éste. Siempre recordarme Tadzjikistan como un país muy bonito y con una hospitalidad impresionante. Gracias Tadzjikistan.

//danne