Top

Hjäääälp!
Det är med en stor ära jag kan meddela att jag är en av de åttio fotografer som ska ställa ut på ”Planket” nu på lördag. Superkul, inte minst därför att det är min första utställning som jag är med på. Det är dock ett krux. Vilken eller vilka bilder ska jag välja? Jag har 1×2 meter på mig. Hjälp mig du att välja. Tycker du att någon bild står ut från de andra? För att uppmuntra ditt deltagande kommer det vinnande förslaget att vinna en MP3 CD med lite schysta låtar på. För er som följt mina tävlingar ett tag vet också att Henke brukar vinna så för att inte ni andra ska tappa sugen på att vara med o rösta kommer tävlingen ha en till vinnare, förutom Henke alltså. ;-)
Så… berätta i kommentarerna vilken bild du tycker att jag ska ställa ut. Blir jag riktigt glad så kanske vinnaren också får den inramade bilden. Den som tävlar får se.

Exhibition
I will be one of 80 photographer showing my work (The concept of Today’s Picture) at a exhibition called Planket in Stockholm this weekend. I can’t decide which picture/s I should choose though. Do you have a favorite that you think have something special? Please help me choose one.

Exposición!
Al final de esta semana participaré en un exposición de fotografía. Pero todavía no he tomado un decisión de cual foto que voy a eligir/mostrar. ¿Qué piensas tu? Cual foto es lo mejor de todos los fotos del día que he mandado? Ayuda me!

// danne