Top


Gamla stan • Stockholm
Det var en vacker scen som flera japaner uppskattat fotograferade när de promenerade förbi den italienska restaurangen mitt i turiststråket. Kanske var det ljuset från den trånga grändens antika lampor som föll in från sidan. Kanske var det de lyckliga svenskarna som satt där vid fönsterbordet. Kanske var det de levande ljusen som mjukt och levande skulpterade dragen i hans och hennes ansikten.
De tycktes oberörda av allt det surr som alltid uppstår på en full restaurang. Men berörda. Av att mötas. Visst hade de känt varandra redan från början men det var i en annan värld. Ettor och nollor följdes helt plötsligt åt av 2,3,4,5,6,7,8,9. Det bipolära blev till något mer, bortom han och henne. Blomman fick en doft och en gammal vänskap kunde tillslut ta sin början.

New York • USA
Happy thanks giving!

Panna • Guatemala
En mi corazón estoy allí con ustedes. Abrazos a tod@s!

//danne