Top
Photographer Danne Eriksson

Stockholm • Sverige
Och sen då? Vad gör man när äppelkakan är uppäten och solen slutar skina? Plötsigt kommer jag ihåg varför jag bott utomlands i två år. En månad prick tog det.
BTW: 10 000 hits på bloggen är egentligen inte så mycket att bråka om men i sann bloggtradition så vinner den 10000:e besökaren en hemmabränd topp hundra CD med de bästa hitsen från slutet på förra årtusendet. Vi pratar Aretha, Marvin, James, Stevie, Ted, Tomas, Tracy, Diana, EWF och en massa mer. Oemotståndlig partyplatta. Täcker allt från fördrinken till hångel på altanen. (Donna!, Donna ska naturligtvis vara med. Eller? Vad säger du. Vilka var de tre bästa låtarna på 1900-talet?)

Stockholm • Sweden
The swedish colors are changing.
Soon enough they will lose their brilliance
Anyone care to offer me a job in Asia?

Estocolmo • Suecia
La verdad,
me extraña la playa.
Y mi carro.
Y la casa.
Y el aíre puro.
La vida que tenia
Pero ya no más

// danne