Top
Photographer Danne Eriksson

El metro • NY
Cada quien tiene un parte de ignorancia
y en el encuentro con otras personas
estamos ambos profesores y alumnos
Enseñando y aprendiendo las lecciones de la vida
encontrando las llaves
para obtener liberación y independencia
de los patrones que no nos vemos

Times square • NY
Tell me what you see and I will look for it to
Tell me what you feel and I will share you feelings
Tell me your story and I will listen

Times square • NY
Du ser det den andre inte kan se. Du vet saker som den andre inte vet. Som betraktare rör du dig fritt utan känslomässiga bojor. Som betraktare vet du att det är en styggelse att ha vita tubsockor i ett par svarta sandaler. Ändå finns det folk som har det. Som betraktare har du svaret på alla frågor.
Men även du har en baksida som alla kan se. Alla utom du. Även du lever i en okunnighet och har egenheter som andra tolererar eller kanske fördömer. Så, mötet med någon annan är den spegeln som hjälper oss att se det vi inte kan se. I mötet mellan människor är vi både lärare och elever. Ta vara på det, och försök att undvika vita tubsockor i sandaler. ;-)

// danne