Top

I bloggarnas värld…
Jag trodde att vi alla var superhjältar i bloggarnas värld. Skyddade från alla faror och med evigt liv. Jag hade fel. I måndags den femtonde maj avled vår vän Cynosure alias Robert Weichbrodt enlig vad som står att läsa på hans blogg. Det är med stor saknad han har lämnat oss ensamma i cyberrymden.

Jag kan inte fatta. Jag hoppar över till DN:s nättidning för att kolla hur verkligenheten ser ut, sedan tillbaka in bland bloggarna. Hos oss var ju allt möjligt. Inga begränsningar i varken tid eller rum. En plats där vi kunde vara oss själva och dela med oss av all den smärta och kärlek livet för med sig. Som en familj. Men nu är en av oss borta. Jag kan inte fatta.

Roberts sista post löd: ”Det är ju fånigt att sakna Henne redan innan Hon har åkt”. Det var en text om avsked från sin älskade. I all den sorg som har drabbat Roberts nära och kära värmer det mig ändå att läsa hans sista kärleksfulla ord. Det påminner mig om hur viktigt det är att alltid skiljas som vänner eftersom vi aldrig vet när vår tid är kommen.

Cynosure, om du kan läsa detta från himlen, dagens bild tillängas dig. Du är saknad.

* Keith Jarrett, The Köln Concert, spelas tyst i bakgrunden på min blogg idag.*

Cyberspace
Today’s picture is dedicated to our friend Cynosure alias Robert Weichbrodt who passed away 15th of May according to his blog.

We miss you.

Cyberspace
Un amigo virtual Cynosure alias Robert Weichbrodt ha fallecido según el blog del. Me falta palabras de expresarme en español y por este razón presto algunas de una amiga querida que dijo:

”La muerte llega tarde o temprano, y no hay fuerza humana que pueda detenerlo. Pero con el alma cargada de fe y esperanza, podremos ver que más allá del horizonte hay un lugar donde tu y yo, y nuestros seres queridos; en algún momento volveremos a encontrarnos…”

// danne