Top
Photographer Danne Eriksson

Guate – Quetzaltenango • Guatemala
I Guatemala brukar man som utlänning i bland skratta till eftersom de på sina håll har ”bromsramper” i områden där det finns mycket backar, dvs en sidoväg som har farthinder i fall dina bromsar inte funkar. Jag kommer aldrig mer skratta åt dessa bromsramper. Att ligga i hundra blås i en kurvig nedförsbacke och upptäcka att bromsarna inte fungerar är inget kul. Ändå var bromsarna nya och bilen nyservad. Efter att kört 10 mil till med hjärtat i halsgropen hittade jag tillslut en verkstad i Quetzaltenango som konstaterade luft i bromsvätskesystemet liksom skit på bromsarna. Hoppas de fungerar bättre idag.

Guate – Quetzaltenango • Guatemala
Y de repente no funcionaron los frenos. Fijense!
– Alagraaaan! Donde está la coneta? donde, donde? ;-) Ahiiiiiiii

Guate – Quetzaltenango • Guatemala
Everything was just fine and then suddenly the breaks didn’t work. Bad luck. Or just an other lesson in life.
Today’s words of wisdom: Don’t forget to check your car in time. And floss.

// danne