Top
Photographer Danne Eriksson

Guate • Guatemala
Då börjar vintern närma sig i Guatemala. Eller vad det nu är för årstid. Jag blandar alltid ihop dom eftersom det är sig likt mest hela tiden. Som en bra svensk sommardag. Skillnaden är möjligen att under ena halvåret, det som börjar nu, regnar det en skvätt varje dag och under det andra regnar det inte alls. Ingen snö heller för den delen. Hur som helst är träden otroligt färgsprakande i detta land. Jackaranda, eld träd och trädet på bilden ”vad det nu kan heta”, eller ”Nosequé” som man skulle kunna ha sagt på spanska. :-)

Guate • Guatemala
The winter will son arrive… Not the same as in my hood NY.

Guate • Guatemala
Los arboles en éste país son tan lindos. Nunca he visto algo parecido. Éste árbol, (¿cómo se llama?), Jacarandá y el árbol del fuego… Por qué no los tenemos en Suecia pues?

// danne