Top
Photographer Danne Eriksson

Rochester – NY – EUA
Independencia
tan difícil
Una prueba, casi como volar sin el aire puro
Pero así es la esencia del amor
sin egoísmo
sin deseos
Incondicional

Rochester – NY – USA
En stilla reflektion: Då har det gått ett år sedan jag flög till Guatemala. Tiden går fort när livet är intensivt. Jag inser att det har varit en lärorik resa som tagit mig till nya höjder. Till en plats där utsikten är annorlunda. För detta är jag tacksam.
Jag skrev på för ett år till och kommer stanna kvar och njuta av vad Guatemala har att erbjuda. Skönt faktiskt, nu när första årets ”inskolning” är över. Glidflygningen kan börja… :-)

Rochester – NY
”He who learns must suffer. And even in our sleep, pain that we cannot forget falls drop by drop upon the heart, and in our own dispair, against our will, comes wisdom to us by the awful grace of God.”

// danne