Top
Photo Danne Eriksson

Asmara • Eritrea
Det ska börjas i tid… Nu eritrea öppnat upp sitt GSM-nät (enligt obekräftade internationella källor) Det innebär att mobilexplosionen har börjat. Framför allt för den yngre genrationen som därmed hoppar över bakelit-eran. Trots att bilden inte är så gammal har den förpassats till högen för historieundervisning – hur det var förr…

Asmara • Eritrea
Children always do like the adults. The question is: do we want them to inherit our lifestyle or just the fruits of what we have accomplished? If so… what are the ”fruits” of our work?

Asmara • Eritrea
Joven practicando hablar en el teléfono. Es un poco grande todavía pero falta poco antes los móviles van a estar estándar. El desarrollo en Eritrea es un proceso muy rápido técnicamente. Internet ha llegado, el red de GSM también. Ahora solamente falta un presidente bueno.

/danne